INFORMEAZA-TE DESPRE RETUR

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu, dar trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului.

RETURNEAZA PRIN CURIER:

1. Intra in Contul tau si acceseaza sectiunea Retururi. Aici vei regasi afisate toate comenzile pe care le-ai plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selecteaza comanda, apoi produsele, cantitatea si motivul returului.

2. Adauga apoi adresa de la care doresti sa ridicam coletul. Poti selecta una dintre adresele catre care ti-am mai facut livrari sau poti adauga o adresa noua.

3. Selecteaza metoda de plata a comenzii pe care o returnezi. Daca plata a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acesteia. Daca ai platit prin alta metoda, poti alege sa primesti banii intr-un anumit cont bancar.

4. Odata ce inregistram solicitarea ta de retur, te te vom tine la curent cu statusul acesteia prin e-mail si/sau SMS despre statusul comenzii.

Fii fara griji, te vom anunta in momentul in care returul ajunge la depozit.

Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite.

Apoi te vom anunta in momentul in care iti restituim suma echivalenta returului tau.

Important de stiut: un formular de retur este aferent unei comenzi. Daca vrei sa returnezi produse din comenzi diferite, va trebui sa reiei procesul de mai sus pentru fiecare comanda plasata.

Descarca formularul de retur aici.

Conditii returnare:

Produsele comandate pot fi returnate in aceeasi stare in care au fost receptionate (fara sa prezinte urme de purtare, cu toate etichetele intacte si documentatia aferenta), in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea lor, fara obligatia invocarii vreunui motiv si fara impunerea unui anumit serviciu de curierat.

Iti recomandam sa returnezi produsele in ambalajul original al acestora. In cazul returnarii produsului intr-un alt ambalaj fata de cel in care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat daca produsul nu prezinta urme de uzura, nu este deteriorat, are toate etichetele atasate și este complet, inclusiv cu accesorii, certificat de garantie, manual de instructiuni, etc. Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile, deoarece exista riscul deteriorarii ori pierderii acesteia. Trebuie sa stii ca returul unui produs fara eticheta atasata nu mai poate fi recomercializat.

Nu pot fi returnate produse precum lenjeria intima, costumele de baie sau cosmeticele deoarece pot pune in pericol sanatatea consumatorilor daca au fost desigilate. In descrierea fiecarui produs poti afla daca acesta nu poate fi returnat.

Meniu

Coșul Meu

Close

Favorite

Close
Viewed

Vizualizate Recent

Close

Categorii